A L’ALTRA BANDA DE L’EAST RIVER – BROOKLYN

Fent honor a la frase “Home to everyone from everywhere“, la multiculturalitat és la bandera de Brooklyn. En les últimes dècades, l’arribada de noves generacions d’artistes, professionals i famílies joves d’altres parts de la ciutat han convertit aquest districte en unes de les zones més interessants de la ciutat de NYC.
Hi ha vida més enllà de Manhattan i aquest cop l’hem trobat als barris de Red Hook, Bushwick, Williamsburg, Brooklyn Heights i Dumbo (Down Under the Manhattan Bridge Overpass). Us comentarem algun detall sobre cadascun d’ells.

Comencem pels dos barris que es troben a l’altra banda del Pont de Brooklyn i el Pont de Manhattan, i que resulten xocants per les seves diferències: DumboBrooklyn Heights.

A l’esquerra ens espera Dumbo. És una zona de magatzems on podem localitzar imatges mítiques, com el carrer empedrat a Washington St. Passejant pels seus carrers ens permetrà identificar localitzacions de pel·lícules i trobarem restaurants, botigues i cafeteries que han anat ocupant vells edificis.

A la dreta, trobem Brooklyn Heights, un dels barris més elegants de la ciutat de NYC i llar d’intelectuals, amb moltes cases de totxana vermella que ofereixen una espectacular vista a qui les habiten del skyline de Manhattan.

Continuem pel barri de Williamsburg, barri hipster per excel·lència. Va atreure una gran part de músics, dissenyadors i artistes tot i que una part d’ells va mudar-se cap al barri de Bushwick, el barri ofereix encara boutiques premium, galeries d’art, bars de còctels i restaurants que no deixen de ser fotografiats pels instragramers a l’avinguda Bedford.

La següent parada la fem al barri de Bushwick, un barri molt estigmatitzat per la violència, la prostitució i les drogues i que gràcies a la migració d’artistes provinents de Williamsburg es va transformar a ser un barri molt creatiu des de ja fa uns quants anys. Trobarem molts locals d’oci i restauració, sales de concerts i exposicions, bars alternatius i podrem contemplar la gran exposició d’art urbà a cada racó del barri gràcies a un grup d’artistes, The Bushwick Collective, que han fet que aquesta zona de la ciutat sigui la capital del “Street Art” .

I hem deixat com a última parada el barri de Red Hook, que ofereix un ritme pausat, amb una aparença ben diferent, com d’un poble de pescadors, amb establiments molt autèntics. com el Sunny’s, local on gaudir de música en viu i que és obert des del 1890. Les vistes de l’Estàtua de la Llibertat des de Red Hook no et deixarà indiferent.

yolanda
llegir més

Ja tenim als 3 GUANYADORS del CORONA REPTE !!!

Hola Família 🤚
Ha arribat el moment !!!
Ja tením els 3 noms dels 🏆del 👑REPTE !!!

ENHORABONA

#MaribelSabioGervilla

@jordyli1964

@judit_monti

Esperem i desitgem que les pugueu utilitzar ben aviat 🌈

Volem donar-vos les GRÀCIES per la vostra participació.
El proper divendres dia 24 us penjarem el vídeo resultant que dona fe de la vostra creativitat 😉

yolandaJa tenim als 3 GUANYADORS del CORONA REPTE !!!
llegir més

Participa en el nostre “CORONA REPTE”

Perquè aquests dies de confinament es facin més suportables us convidem a participar en el nostre “CORONA REPTE”.

Segur que ja has viscut algun d’aquests reptes. Uns altres, segueixen pendents…. Això ens passa tots 🙂

Encara que ara NO podem viatjar, arribarà el dia en què podrem tornar a fer-lo. Però mentre no arribi aquest moment, volem valorar la vostra CREATIVITAT pel que aquest repte NO va que ens enviïs la millor foto, si no la foto més DIVERTIDA, ENGINYOSA i DICHARACHERA.

REGLES PER A PARTICIPAR en el nostre “CORONA REPTE” :
1. Els participants han de ser majors de 18 anys i seguidors de la nostra empresa en les xarxes socials Facebook i Instagram

@viajesnarila @fentmilles_narilacat

2. Una vegada hagis donat un LIKE al vídeo, penja una fotografia del teu REPTE amb una frase original i divertida que inclogui les nostres etiquetes

#viajesnarila  #fentmilles_narilacat

3. Etiqueta a un mínim de dues persones perquè s’uneixin a aquest repte. Et recomanem que triïs a persones enginyoses i creatives ja que la seva ajuda pot beneficiar-te per al recompte dels vots.

4. La data límit per a participar i enviar-nos la teva foto és el 15 d’abril de 2020.

5. La llista de guanyadors es publicarà el 22 d’abril de 2020 en la nostra pàgina web www.viajesnarila.com / www. fentmilles.cat, en el calaix NOTÍCIES DESTACADES, així com en les nostres xarxes socials. Els premis es lliuraran una vegada hagi finalitzat aquest període de confinament.

6. Se sortejaran 3 jocs de 2 maletes rígides en ABS (grandària mitjana i grandària cabina) equipades amb 4 rodes dobles multidireccionals com les que es mostren en la imatge (color segons disponibilitat).

7. Com no totes les fotos seran guanyadores d’aquests 3 regals, volem anunciar-te que tots els participants rebran un “obsequi sorpresa” que esperem sigui del vostre grat.

7. Tingues present seguir tots els passos indicats i complir les REGLES de PARTICIPACIÓ perquè la teva fotografia no quedi exclosa d’aquest “CORONA REPTE” .

“Segons les regles d’Instagram i Facebook, aquesta promoció no és de cap manera patrocinada, administrada o associada amb aquestes xarxes socials. Per tal motiu els participants alliberen a aquestes empreses de responsabilitat i accepten els termes d’ús d’Instagram i Facebook “

Esperem les teves fotos per a que aquest “CORONA REPTE” sigui un esdeveniment especial on compartir el nostre mutu amor als viajes !!!

Aquestes maletes poden ser les TEVES !

yolandaParticipa en el nostre “CORONA REPTE”
llegir més

Fent Milles pel món …..

Descobrir indrets nous per visitar sempre resulta emocionant. A vegades els descobrim llegint artícles publicats o mentre conversem amb algún amic que ja ha tingut la sort de posar els peus en el destí. Encetem aquest blog de viatges amb el desitg d’acostar-vos a

fentmillesFent Milles pel món …..
llegir més

L’Alhambra implanta el pròxim 1 de març el seu nou sistema de venda d’entradas

El Patronato de la Alhambra y Generalife posarà en funcionament l’1 de març, a les 8.00 hores, el nou sistema de venda d’entrades al Conjunt Monumental i els seus béns adscrits.

La nova web de venda d’entrades serà més intuïtiva i accessible, i oferirà una descripció més clara i precisa de la mena de visita que es desitgi realitzar i els espais que s’inclouen en cadascuna d’elles.

El nou portal també incorporarà iconogràfics que assisteixen al visitant en el curs de la compra i un espai de preguntes freqüents, així com vídeos en llenguatge de signes. En virtut d’aquest sistema, que conviurà amb l’antic fins a l’1 de maig, el nou procés de compra requereix la nominació i l’abonament íntegre en el moment, i no es limitarà el nombre de localitats que es podran adquirir de manera anticipada.

Una altra de les novetats del nou sistema és que per a accedir al Conjunt Monument de la Alhambra i el Generalife i els seus béns adscrits serà necessari portar el DNI o Passaport original a partir de l’1 de maig, i, si la reserva té més de tres entrades de nens (de 3 a 11 anys), hauran de realitzar-se en el telèfon 24 hores.

yolandaL’Alhambra implanta el pròxim 1 de març el seu nou sistema de venda d’entradas
llegir més

Com evitar que a l’avió et toqui un seient sense finestra…

En la compra d’un bitllet es desplega un mapa amb els seients disponibles, encara que no sempre s’ informa si manca de finestra.

Aquesta dada sí figura en els mapes de seients de Seat Guru, on es precisen altres avantatges i inconvenients de les places, com si hi ha poc angle de reclinació, o una certa incomoditat per a veure la pantalla d’ entreteniment quan es redueixen les files cap a la part posterior de la cabina.

En aquests casos, es tracta de creuar la informació d’aquesta web amb la qual proveeix l’ aerolínia en el procés de reserva. I després, gaudir del viatge i les vistes.  https://www.seatguru.com/

… i en cas contrari, sempre pots compartir a les xarxes socials la teva experiència sota el hashtag #wheresmywindow, amb el que els passatgers descriuen, una mica en broma, una mica descarregant el seu enuig, la situació de volar sense res més que veient un panell de plàstic.

yolandaCom evitar que a l’avió et toqui un seient sense finestra…
llegir més

Els turistes espanyols ja poden viatjar a Turquia sense necessitat de visat des del 2 de març.

Els ciutadans d’ Espanya, Austria, Bèlgica, Països Baixos, Polònia y Regne Unit poden viatjar sense necessitat de visat a Turquia des del passat 2 de març, segons comunicat del Govern del país otomà.

El portaveu del Ministeri d’ Exteriors, Hami Aksoy, ha confirmat l’ exempció per a aquests sis països, sempre i quan es tracti de viatges turístics amb una durada màxima de 90 dies cada 180 dies. Fins ara, el preu del visat per a turistes espanyols era d’uns 19 euros.

yolandaEls turistes espanyols ja poden viatjar a Turquia sense necessitat de visat des del 2 de març.
llegir més

Canvi en el cost de tramitació del VISAT per Vietnam

Us informem que el Ministeri de Finances de Vietnam ha emés una nova Circular amb el núm 157/2015/TT-BTC (que substitueix la núm 66/2009/TT-BTC) amb els detalls corresponent al cost del visat d’entrada al país.

yolandaCanvi en el cost de tramitació del VISAT per Vietnam
llegir més

Reservar un viatge, millor per internet o per mitjà d’un agent de viatges ?

Doncs en funció del que necessitis…. ambdues tenen les seves avantatges.

La nostra agencia, a diferencia d’altres empreses, disposa d’oficina física, on nosaltres, assessors en viatges  t’atendrem en tot allò que necessitis i una oficina web on podràs autogestionar-te les teves pròpies reserves, decidir el que més et convingui per els teus viatges.
Nosaltres estarem SEMPRE al teu servei, res-oficina fisica o internetdel canal de reserva que utilitzis.

yolandaReservar un viatge, millor per internet o per mitjà d’un agent de viatges ?
llegir més

Vols directes des de Barcelona a Xangai i Beijing

Air China connectarà sense escales l’aeroport de Barcelona amb vols directes amb Beijing i Xangai. L’actual vol que opera Air China entre El Prat i la capital xinesa té una freqüència de 4 vols setmanals però amb una escala tècnica a Viena, en 2016 passaria a ser directe. A més, la companyia asiàtica obriria una nova connexió amb Xangai.

yolandaVols directes des de Barcelona a Xangai i Beijing
llegir més