El ‘Freedom Ship’, la primera ciutat mòbil sobre un vaixell

El projecte del Freedom Ship recull la idea de la primera embarcació-ciutat mòbil que no s’aturaria mai, movent-se per tot el món amb instal.lacions adequades per a viure o per a desenvolupar una empresa, amb capacitat per a 50.000 persones i amb una superficie de 1,7 millons de metres quadrats:  longitut de disseny de 4.500 metres, una amplada de 750 metres i una alçada de 350 peus !!! 

El Freedom Ship no seria un vaixell de creuer, està dissenyat per a viure, treballar, jubilar-se, marxar de vacances o fer una visita.

El vaixell estaria navegant continuament pel globus terraqui, cobrint la major part de les regions costeres del món. La seva gran flota d’avions de transport regional i hidroplanejadors transportarien als residents i als visitants des de i cap a la costa.

L’aeroport en la coberta superior de l’embarcació operaria diversos avions comercials privats i petits aparells (fins a 40 passatgers cadasqun).

La superestructura disposaria de vint-i-cinc plantes per sobre de l’àmplia coberta principal, albergaria l’espai residencial, una biblioteca, escoles i un hospital, a més de botigues a l’engros i al detall. També haurien bancs, hotels, restaurants, llocs d’oci, casinos, oficines, magatzems i la manufactura lleugera.

Els conceptes de dissen inclouen també una ciutat anb una vida de luxe, un ampli centre comercial internacional lliure d’imposts.

Podeu llegir més a http://www.freedomship.com/

 

 

fentmillesEl ‘Freedom Ship’, la primera ciutat mòbil sobre un vaixell

Related Posts