L’Alhambra implanta el pròxim 1 de març el seu nou sistema de venda d’entradas

El Patronato de la Alhambra y Generalife posarà en funcionament l’1 de març, a les 8.00 hores, el nou sistema de venda d’entrades al Conjunt Monumental i els seus béns adscrits.

La nova web de venda d’entrades serà més intuïtiva i accessible, i oferirà una descripció més clara i precisa de la mena de visita que es desitgi realitzar i els espais que s’inclouen en cadascuna d’elles.

El nou portal també incorporarà iconogràfics que assisteixen al visitant en el curs de la compra i un espai de preguntes freqüents, així com vídeos en llenguatge de signes. En virtut d’aquest sistema, que conviurà amb l’antic fins a l’1 de maig, el nou procés de compra requereix la nominació i l’abonament íntegre en el moment, i no es limitarà el nombre de localitats que es podran adquirir de manera anticipada.

Una altra de les novetats del nou sistema és que per a accedir al Conjunt Monument de la Alhambra i el Generalife i els seus béns adscrits serà necessari portar el DNI o Passaport original a partir de l’1 de maig, i, si la reserva té més de tres entrades de nens (de 3 a 11 anys), hauran de realitzar-se en el telèfon 24 hores.

yolandaL’Alhambra implanta el pròxim 1 de març el seu nou sistema de venda d’entradas