Oasis of the Seas a Barcelona

L’ OASIS OF THE SEAS és el vaixell de més tamany que s’ha vist a Europa, amb 360 metres de longitud i 65 metres d’alçada des del nivell del mar. Al 2014, visitarà Vigo i Màlaga, i realitzarà dos creuers pel mediterràni amb sortida des de Barcelona abans de tornar al Carib.

 

Oasis of the seas

El vaixell més grand de la història arribarà a Espanya al setembre de 2014.

És l’ Oasis of the Seas i pertany a la companyia Royal Caribbean. Es va construïr a Finlàndia al 2009, però va partir directament de les drassanes cap al Carib sense recalar en cap port europeu.

L’any vinent creuarà de nou l’Atlàntic i instal.larà la seva base a Barcelona durant un mes. Es noliejaran dos creuers pel Mediterràni i un últim viatge fins a  Roterdam, on entrarà en dic sec a les drassanes de Képpel Verolme per a sometre’s a una revisió a fons cinc anys després de la seva construcció.

La primera ciutat espanyola en la que recalarà serà Màlaga (l’ 11 de setembre), de camí a Barcelona, a on arribarà el 13 d’aquet mes. També visitarà Palma de Mallorca (17 de setembre) i, finalment, farà una escala a Vigo, el 18 d’ octubre.

Serà la primera vegada que es veu a Europa un vaixell d’aquest tamany. L’ Oasis of the Seas té 360 metres d’eslora –cent més que el Titànic–, 64 metres de mànega i 65 metres d’alçada. El creuer té capacitat per a 6.360 passatgers i 2.394 tripulants. Entre les seves ofertes destaquen les seves 16 cobertes, set àrees temàtiques, un parc amb més de 12.000 plantes naturals, batejat com Central Park, una tirolina, dues piscines per a fer surf, un carrussel i un teatre on es representa el musical Hairspray de Broadway.

fentmillesOasis of the Seas a Barcelona

Related Posts