Participa en el nostre “CORONA REPTE”

Perquè aquests dies de confinament es facin més suportables us convidem a participar en el nostre “CORONA REPTE”.

Segur que ja has viscut algun d’aquests reptes. Uns altres, segueixen pendents…. Això ens passa tots 🙂

Encara que ara NO podem viatjar, arribarà el dia en què podrem tornar a fer-lo. Però mentre no arribi aquest moment, volem valorar la vostra CREATIVITAT pel que aquest repte NO va que ens enviïs la millor foto, si no la foto més DIVERTIDA, ENGINYOSA i DICHARACHERA.

REGLES PER A PARTICIPAR en el nostre “CORONA REPTE” :
1. Els participants han de ser majors de 18 anys i seguidors de la nostra empresa en les xarxes socials Facebook i Instagram

@viajesnarila @fentmilles_narilacat

2. Una vegada hagis donat un LIKE al vídeo, penja una fotografia del teu REPTE amb una frase original i divertida que inclogui les nostres etiquetes

#viajesnarila  #fentmilles_narilacat

3. Etiqueta a un mínim de dues persones perquè s’uneixin a aquest repte. Et recomanem que triïs a persones enginyoses i creatives ja que la seva ajuda pot beneficiar-te per al recompte dels vots.

4. La data límit per a participar i enviar-nos la teva foto és el 15 d’abril de 2020.

5. La llista de guanyadors es publicarà el 22 d’abril de 2020 en la nostra pàgina web www.viajesnarila.com / www. fentmilles.cat, en el calaix NOTÍCIES DESTACADES, així com en les nostres xarxes socials. Els premis es lliuraran una vegada hagi finalitzat aquest període de confinament.

6. Se sortejaran 3 jocs de 2 maletes rígides en ABS (grandària mitjana i grandària cabina) equipades amb 4 rodes dobles multidireccionals com les que es mostren en la imatge (color segons disponibilitat).

7. Com no totes les fotos seran guanyadores d’aquests 3 regals, volem anunciar-te que tots els participants rebran un “obsequi sorpresa” que esperem sigui del vostre grat.

7. Tingues present seguir tots els passos indicats i complir les REGLES de PARTICIPACIÓ perquè la teva fotografia no quedi exclosa d’aquest “CORONA REPTE” .

“Segons les regles d’Instagram i Facebook, aquesta promoció no és de cap manera patrocinada, administrada o associada amb aquestes xarxes socials. Per tal motiu els participants alliberen a aquestes empreses de responsabilitat i accepten els termes d’ús d’Instagram i Facebook “

Esperem les teves fotos per a que aquest “CORONA REPTE” sigui un esdeveniment especial on compartir el nostre mutu amor als viajes !!!

Aquestes maletes poden ser les TEVES !

yolandaParticipa en el nostre “CORONA REPTE”