Qui som

Amb més de 18 anys d’experiència a les nostres esquenes i gràcies a tots els clients que confien en nosaltres seguim fidels a la nostra filosofia d’apropar els viatgers a cultures diferents, indrets fascinants per viure experiències úniques i inoblidables, dissenyant viatges de qualitat i ajustant-nos al seu pressupost.

Som INDEPENDENTS i per això no estem sotmesos a cap disciplina com ho estan les agències de cadena. Sols ens centrem en les teves necessitats i inquietuts viatgeres i al teu pressupost de viatge.

Som PROFESSIONALS i sempre t’aconsellarem amb rigor i honestedat  per tal que el teu viatge superi les teves expectatives. Ens agrada rebre les teves crítques positives i constructives perquè ens ajuden a crèixer.

Som ARTESANS DEL VIATGE i et garantim qualitat en tots els programes que oferim, siguin per a individuals o per a col.lectius, gràcies a l’esforç i bona feina dels nostres corresponsals arreu del món qui et faran gaudir plenament de la destinació.

Som PROPERS i t’oferim una atenció personalitzada des del primer moment que ens contactes fins que finalitzes el teu viatge. Gràcies a les noves tecnologies “viatgem” al teu costat les 24 hores, els 365 dies de l’any perquè mai et trobis desatès..

fentmillesQui som